Detail reiniging exterieur

Bij deze behandeling wordt je wagen grondig gewassen met het 3 emmersysteem en ph neutrale shampoo en worden je banden, velgen en wielkuipen niet vergeten. Je wagen wordt voorzien van een spraywax voor een minimale bescherming. Optie: Clayen. + 25€ Dit is optioneel om de wagen een zeer zacht en vooral ultra proper uitzicht en gevoel te geven. VANAF €50*
IMG_20200702_153845

Detail reiniging interieur

Mijn standaard interieur behandeling is bedoeld voor wagens waarvan het interieur geen grove vervuiling vertoont. -Grondig stofzuigen van het gehele interieur -Alle kunststofdelen worden gereinigd met een speciale reiniger (o.a deurpanelen, middenconsole, dashboard, kofferruimte…) -De kunststofdelen worden beschermd zodat deze minder te lijden hebben onder de uv-stralen van de zon. -Streepvrij reinigen van de ruiten aan de binnenzijde. VANAF €55*
IMG_20200215_095354

Interieur en exterieur detail reiniging

Bij deze behandeling neem ik het exterieur en het interieur aan. Dit is een combinatie van het standaard interieur en exterieur detail programma. De buitenkant wordt grondig gewassen en voorzien van een spraywax en het interieur wordt grondig gestofzuigd, vloermatten worden proper gemaakt en dashboard wordt stofvrij gemaakt. Optie: Clayen. + €25* Dit is optioneel om de wagen een zeer zacht en vooral ultra proper uitzicht en gevoel te geven. VANAF €90*
IMG_2383

Dieptereiniging interieur

Bij een dieptereiniging wordt het interieur grondig aangepakt. Het gehele interieur wordt grondig gestofzuigd en vloermatten, zetels, tapijt en koffer waar mogelijk, worden behandeld met een extractie machine. Indien bij een lederen interieur worden deze gereinigd en gevoed. Alle kunststofdelen worden gereinigd met een speciale reiniger en gevoed zodat ze minder te lijden hebben aan verkleuring door UV stralen. En de ruiten worden streeploos gereinigd. VANAF €225*
IMG_20200404_103508

Polish pakket

Mijn polish pakket behandeling is bedoeld voor auto’s waarvan het lakoppervlak nog in zeer goede staat is zodat er maar weinig lak correctie nodig is. De diepe glans in de lak wordt hersteld door een 1 staps polijstsessie en vervolgens wordt deze beschermd met een wax. Deze wax zal een bescherming bieden van een 3-tal maanden.
U kan als extra ook opteren voor een quartz coating van het merk Gyeon.
VANAF €300*
polish

Licht lakcorrectie pakket

Met mijn licht lakcorrectie pakket bekomt men al een aardig mooi eindresultaat. Lichte (was)krassen en imperfecties die doorheen de jaren er zijn bijgekomen worden hersteld d.m.v. polijstwerkzaamheden welke in meerdere stappen zal plaatsvinden. Het lakoppervlak krijgt ook zijn originele diepe kleur weer terug en wordt weer super glad.   Vervolgens wordt uw voertuig beschermd met een wax. Deze wax zal een bescherming bieden van een 3-tal maanden. Net zoals in de andere behandelingen, kan u als extra ook hier weer opteren voor een quartz coating van het merk Gyeon. VANAF €375*
lakcorrectie

Coatingpakket

De meest kenmerkende kwaliteit van producten op basis vanSiO₂ (zoals alle Gyeon quartz coatingen) is het afstoten van water en vuil. Een auto die wordt beschermd door een laag quartz-coating blijft merkbaar langer schoon. Onderhoud is makkelijk en kost minder tijd.
De belangrijkste reden voor een behandeling is dat u de lak van uw auto wilt beschermen. Daarnaast wilt u natuurlijk ook het fraaie uiterlijk van uw voertuig behouden.
Eerst en vooral is het belangrijk te vermelden dat ik geen enkele coating kan leggen zonder dat ik eerst de lak aanpak.
Bij gebruikte wagens wordt deze volledig gepolijst in meerdere stappen om alle fouten en krasjes uit de lak te leggen alvorens ik de coating kan aanbrengen.
Bij nieuwe wagens geld net hetzelfde. Ook al zijn deze nieuw, ik zal altijd mijn polishpakket eerst uitvoeren om kleine defecten te verwijderen alvorens het aanbrengen van de coating.
Prijzen zijn een meerprijs bovenop de door u gekozen polish of licht lakcorrectiepakket
Coating Cancoat is een 1 laags coating en heeft een duurzaamheid tot 12 maanden  
VANAF €200*
Coating Mohs is een 1 laags coating en heeft een duurzaamheid tot 36 maanden ij het zetten van 2 lagen wordt de duurzaamheid opgetrokken tot 48 maanden
VANAF €425*
Coating Syncro is een 3 laags coating en heeft een duurzaamheid tot 48 maanden
VANAF €525*
Nieuw in het gamma!
Graphene coating met een duurzaamheid tot 5 jaar!
(De duurzaamheid is afhankelijk van de juiste wasmethode en juiste onderhoudsproducten)
formula

Velgen coating

Mijn velgencoating is een geavanceerde quartz coating die speciaal ontwikkeld is om zelfs tegen de hoogste temperaturen (tot 350°c)  te beschermen. Krachtige chemicaliën hebben geen invloed op de laag waardoor dit het ideale product is voor velgen, remklauwen en uitlaten. Hij biedt tot 12 maand lang ongelooflijke bescherming tegen remstof en zout, zelfs op sportwagens. 
 
Prijzen Voor 4 velgen
 • velgen buitenkant – nieuwe velgen   €90*
 • velgen buitenkant - vervuilde velgen  vanaf €140*
 • velgen buiten- en binnenkant nieuwe velgen vanaf 180€
 • velgen buiten- en binnenkant – vervuilde velgen vanaf €200*
velgen

Koplamp herstel

Tegenwoordig worden zo goed als alle wagens geleverd met plastic koplampen. Zeer goed bestand tegen schade door steenslag, maar de plastic kan verkleuren en dof worden door o.a. agressieve chemische producten, UV-stralen en zout. Sommige wagens geraken niet meer door de technische keuring door een slecht lichtbeeld of te weinig lichtopbrengst. Wanneer uw koplampen dof of verkleurd zijn kan ik deze weer als nieuw krijgen, door ze in verschillende stappen te schuren en polijsten. Hierna breng ik een beschermlaag aan waardoor de lampen bestand zijn tegen chemische en UV-invloeden. VANAF €50*
koplamp3

Motorruimte detail

Uitgebreid reinigen, wassen en voeden van de motorruimte stoomreiniging.
 
VANAF €50*
motorruimte

New car pakket

Dit pakket is er speciaal omdat zelfs een nieuwe auto de nodige vervuiling heeft opgelopen tijdens de reis naar de klant. Lijmresten en vliegroest worden in de garage niet altijd helemaal verwijdert. Met dit pakket zal je wagen gewassen , gekleid en ondergaat hij een polish beurt voor de glans te maximaliseren en hele kleine krasjes te verwijderen. En wordt voorzien van een wax met standtijd van 3 maanden. Ook het interieur wordt gestofzuigd en de ruiten gepoetst. Er kan natuurlijk ook gekozen worden voor een duurzame coating in plaats van een wax.
VANAF €325*
newcar

Ozonbehandeling

Bij de ozonbehandeling wordt u interieur gedesinfecteerd. Waardoor nare geurtjes  geneutraliseerd en bacterieën vernietigd worden. Deze behandeling kan enkel toegepast worden na een dieptereiniging van het interieur.
VANAF €55*
ozon

Zomerpakket

Wie wilt er nu niet glimmend de zomer in?
Met dit pakket wordt je wagen grondig gewassen, gekleid en de diepe glans in de lak wordt hersteld door een 1 staps polijstsessie en vervolgens wordt deze beschermd met een wax. Deze wax zal een bescherming bieden van een 3-tal maanden.
VANAF €300*
zomerpakket

Winterpakket

Bij dit pakket wordt zowel je wagen als je velgen grondig gewassen, gekleid  en voorzien van een hoogwaardige wax zodat deze beschermd de winter doorkomt. En je voorste ramen worden voorzien van een water-en sneeuwafstotende coating.
VANAF €125*
winterpakket

Losse behandelingen

 • Reinigen + ontvetten van deurdrempels en deurstijlen :  Vanaf €30*
 • Hondenhaar verwijderen :  Prijs op aanvraag
 • Interieurvlekken uit bekleding verwijderen per zetel of per paneel : €25*
 • stofzuigen van alle zetels en aanbrengen van  ledervoeding: Vanaf €40*
 • Stofzuigen van alle zetels en aanbrengen van textielverzegeling op alle stoelen : Vanaf €30*
 • Aanbrengen van een ledercoating op de zetels : Vanaf €125*
 • Aanbrengen van een autoruit verzegeling :  Vanaf €80*
 • Klei behandeling :  Vanaf €25*
 • Reinigen en voeden van alle lederen stoelen :  Vanaf €30 per zit*
 • Dieptereiniging van alle stoffen stoelen :  Vanaf €125*
 • Reinigen van een cabriodak :  Vanaf €55*
 • Cabriodak behandeling (Water en vuil afstotend maken ) :  Vanaf  €45*
Deze prijzen zijn gebaseerd op kleine stadswagens en kunnen wijzigen naargelang type/grootte van de wagen en naargelang de graad van de vervuiling. Een definitieve prijs kan pas na controle/bezichtiging van de wagen.
IMG_20200620_090829
* BTW niet toepasselijk, kleine onderneming onderworpen aan de vrijstelling van btw